• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,876
@ROADRUNNER ti si iz zagorja? Koji ono kod vas vozi međugradski i gradski prijevoz? Dal još uvijek Presečki?
Još uvijek vozi Presečki, on je ionak jedini jači igrač na tom području, za učenike i za radnike ima par linija i to je to. Druge linije je ukinuo, nema potražnje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,808
Ako te toliko zanima gdje ne živim. Ne živim u Zagrebu. Ne znam kojom si logikom došao da favoriziram HDZ. Vidio sam kao i ti u medijima da se otpad odlaže u Otoku. Kažu talijanski. Ne razumijem zašto favoriziraš tomaševića. Njegova stranka ima čudne stavove. Po pitanju smeća Zagreb ne zaostaje za Likom. Ima jedna bizarna ideja koju je proveo Tomašević. Za vrijeme Bandića su u Zagrebu imali kante za smeće, a onda se zeleni genije sjetio da proizvodi vreće za smeće u koje će pakirati smeće. Proizvodiš još više smeća u koje ćeš pakirati postojeće smeće. Ideje su mu genijalne valjda ih je naučio na tečaju u Oxfordu.
"Koristim ovaj tekst samo kao podlogu, za osvrt."

Znači razotkrilo se nedavno da su manje, ili više čitavu HR pretvorili u nečije smetlište i odlagalište otpada, pritom su podobni zaradili puno Eura.

Došli su iza toga na opaku ideju: "idemo ne odvoziti smeće iz ZG, idemo se malo i poigrati sa 700.000 - 800.000 građana", uskratimo im ne samo odvoz smeća, nego i javni prijevoz.
"Ovo su osmislili najbistriji umovi 21. stoljeća iz HR." Nema te nagrade koju nisu zaslužili.
Na građanima grada ZG je da im se oduže i revanširaju.

Iako, nagledao sam se, ovih dana "mnogobrojnih mini deponija" uzduž Dalmatine, ali i drugih, mnogobrojnih lokalnih cesta kojima smo lutali, gledajuči u nevjerici sve to kroz prozor autobusa. (Ljudi doslovno žive u svojim go*nima, nedaleko prozora.) Bilo je tu WC školjki, umivaonika, fotelja, trosjeda, građevinskog otpada, olupina automobila, krpa, vrečica, plastike, kanti, roleta...

Izgleda da se samo tu svakodnevnu neciviliziranu naviku namjerava prakticirati i ulicama Glavnog grada HR.
Kako i zašto, možda mnogi znaju, ja neznam?!

"Danas je o štrajku u ZG presudio sud, drugi put bude došla druga odluka od tko zna kud..."
Nisu to više samo igrice, prešlo je to odavno u igre bez granica.

Najnoviji postovi

Na vrh