• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredna kolica za umjetno gnojivo?

D

dora13

Guest
Bokić!

Branko, ja sam u Međimurju a moji poljoprivrednici u Varaždinu!
Mislim da je taj dućan i u Sračincu i baš u VŽ....treba vidit!

Igor, da GRAMA mi je poznata, nisam se toga ni sjetila, a cijena jest malo paprena....
treba i to vidit ak toga ima.....

hvala u svakom slučaju za trud!!!

B

Bobo

Guest
I ja sam mislio, no nikako da priupitam koliko zemlje rade...

Mozda se radi o basci, mozda se radi o 5 hektara, tko ce ga znati.

Ne znamo niti da li imaju traktor i kakav...

@dora13, daj nam malo vise informacija, pa da ti preporucim nesto iz IMT-ovog proizvodnog programa ;)

D

dora13

Guest
Još da bi znala kaj je to Baska?
i neznam točno koja je površina, imaju traktor, al isto neznan točno kakav.... :(
nisam vam baš od neke pomoći, ha?!
idem ja danas vidit u GRAMU....
ako bi nešto uzimali, onda ta ručna kolica, izgledaju ko obične "tačke" samo kaj imaju sa svake strane izvode/cijevi il kaj već za gnojivo, a pitanje je, dali se to opće još i proizvodi, ovisno o tome koliko je to do sada bilo traženo....
ako bude bude, ak ne ne.....do sad su radili ručno, pa će i dalje.....

R

Ratarko

Guest
dora13 kaže:
i neznam točno koja je površina, imaju traktor, al isto neznan točno kakav.... :(
ako bi nešto uzimali, onda ta ručna kolica, izgledaju ko obične "tačke" samo kaj imaju sa svake strane izvode/cijevi il kaj već za gnojivo, a pitanje je, dali se to opće još i proizvodi, ovisno o tome koliko je to do sada bilo traženo....

NHF ali i sa kolicima će to biti ručno .

B

Bobo

Guest
dora13 kaže:

Bašča, bašta, vrt, (u nekim krajevima bostan); Mala povrsina kraj i oko kuce u kojoj sadis zacine, povrce, cvijece i kojesta ostalo... Dosta ljudi ima vecu bašču pa sade i slatki kukuruz za ljusku prehranu ;)

A sad sam se sjetio jos jedne dobre stvari, no posto nemate traktor to otpada. Proizvodjaci rasipaca az umjetno gnojivo imaju i medjuredni dodatak za sipanje gnojiva uzduz redova. Vidio sam noseni model s takvim nastavkom za sipanje gnojiva u 4 reda... No kao sto sam i rekao, nemate trator (bar sam tako skuzio) pa ti ovaj podatak ne pomaze.

@Ratarko: Bas tako... i dalje je rucno, no znamo obojica na sto je dora13 mislila...

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,849
Bobo kaže:
Evo, ja nasao ono sto ti mozda trazis...

Neispravan link obrisan!

Ljudi ovdje to masovno kupuju da, vjerovali ili ne, razbacuju sol po stazama oko kuce preko zime.

Cijena? Prava sitnica 79.00Kn. Ova rucka na kolicima je za otvaranja/reguliranje/zatvaranje kolicine granulata koji se razbacuje.

Gdje ima to za kupit ?

P

poljoprivredni

Guest
Poštovani!

Moja obitelj se bavi poljoprivredom, i već neko vrijeme traže ručna poljoprivredna kolica za rasipavanje umjetnog gnojiva, da bi si olakšali posao.....
Dali je netko upoznati gdje bi se takva kolica mogla nabaviti?
živimo u okolici Varaždina, ali nije uvjet da kolica moraju biti u bližoj okolici.

Hvala unaprijed na svakom odgovoru!

Srdačan pozdrav, dora13 :D

ja sam juče prijatelju radio sa tim kolicima mada sam ja iz bosne u njih stane oko 20-25 kg gnojiva, otvoriš izlaze za gnojivo i ono sipa gnojivo za stabljike normalno podešavaš sebi količinu koja izlazi, juče ja zasipo žito 10 duluma zaspeš za nekih manje od sat vremena
stvarno dobra naprava

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
ja sam,igrom slucaja bio prisutan u trgovini,,o tom pitanju kolica,,reko trgovac,da nebi nikom to preporucio,,slaba kvaliteta,a puno kostaju,,reko mu je 750kn,,da kostaju,da mu moze narucit,preporuciomu je da bolje da mu neko iz usluge iskultivira,,da mu dodje jeftinije,,eto,,

P

poljoprivredni

Guest
ja sam,igrom slucaja bio prisutan u trgovini,,o tom pitanju kolica,,reko trgovac,da nebi nikom to preporucio,,slaba kvaliteta,a puno kostaju,,reko mu je 750kn,,da kostaju,da mu moze narucit,preporuciomu je da bolje da mu neko iz usluge iskultivira,,da mu dodje jeftinije,,eto,,

to stoji da im nije neka kvaliteta kako sam ja vidio slike nažalost nisam uspio naći na iternetu i cijena im je takođe oko 200 KM po meni može se to kod nekog dobrog strojara napraviti puno kvalitenije

Najnoviji postovi

Na vrh