• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poticaj za integriranu proizvodnju

denks

Novi član
Tu od
9 Ožu 2015
Poruka
2
Pozdrav, ovo mi je prvi post osim prestavljanja, imam veliki problem i dali tko zna kakvu soluciju za njega.

2013. godine sam napravio nadzor za integriranu proizvodnju i sve je bilo uredu, no u prvom mjesecu 2014. nisam ostvario pravo na poticaj integrirane proizvodnje, rekli su mi da sam trebao platiti do kraja 2013. nadzor te onda bi ostvario pravo na poticaj.

U godini 2014. nisam napravio istu gresku te sam unaprijed platio nadzor koji je malo više od 1000 kn te sam danas saznao da opet nisam ostvario pravo na poticaj integrirane proizvodnje.

Zašto?

jer su me kaznili s 2 godine bez prava na poticaj, problem je sto me nitko 2013. nije upozorio da moram platiti u tekućoj godini niti su me obavjestili da cu dobiti 2 godine kaznu, obratio sam se lokalnoj agenciji za integriranu proizvodnju i dali su mi nekoliko brojeva da zovem, no ništa nitko ne zna, samo znaju da nisam ostvario prava na poticaj, zbog ceg? zbog 1000 kn iz 2013.

koje su preporuke vaše, kome se obratiti i žaliti, jer nitko me na ovo ništa nije upozorio niti postavio kao uvijet, odavno bi izašao iz integrirane da sam znao da sam kažnjen dvije godine i ne bi u troškove ulazio bezveze..

hvala :)
 

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
455
Referentne godine nisi imao pravo pa ga nemozes koristiti .
A kad si ulazio u integriranu potpisao si da si upoznat sa pravilnikom i trebao si biti na edukaciji tvoj problem sto si lagao da si upoznat a nisi .
To ti je tako citaj i mala slova.
 
Na vrh