• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav forumaši!

Z

ZoranKC

Guest
Već jedno vrijem prati ovaj forum i moram priznati da sam odušeljven da na našem webu ima nešto takvo.

Dosta je bilo virenja, imam puno pitanja i potrebe za nekim proizvodima.

Krajem godine (ako se okolnosti ne urote) supruga, dva mala krumpirića i ja gradimo kuću na selu i bacamo se u poljoprivredne vode.
Vlasnici smo arhitektonske tvrtke i želimo dosadašnje iskustvo i znanje pokusno primijeniti na sebi pa vidjeti kamo će nas odvesti.
Cilj nam je napraviti skoro pasivnu kuću uz minimalnu ulaganja kako bi svojim primjerom, ali i stečenim iskustvom, mogli pomoći razvoju naše nove okoline.
Potrudili smo se izaći maksimalno u susret poljoprivrednicima tijekom nesretne legalizacije i ako netko ima kakvo pitanje ili treba savjet - slobodno me kontaktirajte na pm.

Vidim da će nam ovaj forum dobro doći i zahvalni smo unaprijed na svakoj pomoći.

Primarno ćemo uzgajati sve potrebno za jedno malo domaćinstvo i pokušati ćemo dobiti dozvolu za sadnju industrijske konoplje u nadi da izrađujemo gorivo, tkaninu i plastiku primarno za naše potrebe.

Uglavnom, pozdrav svima i do susreta u nekoj raspravi ...
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša.........:icon_pidu::icon_pidu:
 
Na vrh