• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav forumašima

  • Temu pokrenuo SAŠA ČAVLEK
  • Datum prvog posta
S

SAŠA ČAVLEK

Guest
Nedavno sam nabavio dvije bređe ženke kunića od 01.06.2012. i do danas je bilo sve u redu. Inače, u mojoj obitelji su kunići bili prisutni od kada znam za sebe, moji djedovi i otac uzgajali su kuniće dugi niz godina, Ja sam nedavno odlučio nabaviti kuniće radi uzgoja za naše vlastite potrebe.
Pasminu ne mogu odrediti sam, mislim da se radi o križanim vrstama rasličitih pasmina. Danas sam primjetio da jedna od njih ima ispod vrata dosta veliko zadebljanje. Za sada se ne ponaša se normalno, slabo jede, ali pije vodu. Hranim ih gotovom suhom hranom kupljenoj u poljoprivrednoj ljekarni, suhim sijenom, od zelene hrane povremeno maslačkom, a jučen na večer su dobile malo mlade djeteline. Stolica joj je normalna.
Molim za savjet. Unaprijed hvala!!!
 

Uzgajivač

Član
Tu od
20 Ožu 2012
Poruka
76
Bok Saša,dobrodošao na forum,na krivome si mjestu postavio pitanje na forumu.Ovo ti je rubrika predstavite se,ti moraš pisati u ribrici kuničarstvo koje ti se nalazi u rubrici poljoprivreda,pa ideš na stočarstvo,pa kuničarstvo.Tamo ti piše sve o kuničima.:partyman:
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša.....................:partyman::partyman:
 

Najnoviji postovi

Na vrh