bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
Eto na forumu sam vec neko vrijeme i napokon je doslo vrijeme da ja predstavim nase malo gospodarstvo. INace sam iz Kutine ali imam seosko imanje u Potoku selo pokraj Popovace.imamo 15 ovaca i 4-5 pajceka.dolazim 2 puta tjedno pajceki imaju pojilice i hranilice, a ovce velike pasnjake i vodu u plasticnim kacama svaka od 60 litara i naravno jasle za sijeno. sta se tice od zita imam kukuruz, crnu zob, sivu zob,i nesta ostavimo za livadu za sijenbradujemo negdje oko 6-7 hektara zemlje. Od strojeva posjedujemo sljedece:
Tanjurace 24 diska Oltove
sijecica oltova za zob psenicu mis smo inace samo to sijali
sunce za sijeno
ovo smo kupili ove godine puz za zitarice duzine 6 metara motor sam stavio od mjesalice za beton
nemam bolju sliku ali ovo je mala ceza za drva za 2 metra drva dolje su daske tak da mi posluzi ii za travu
(imam sumu gjde je malo brdovito pa smo po 2 metra vukli na ravno drva )
most je od golfa dvojke
moj gumenjak duzine 4 metra i sirine 180 cm visina dasaka je oko 70 a stice su na metar sa njim prevozim ama bas sve drva zito sve sta mi treba.
podvozje smo napravili zeljezno jos bi sad na godinu napravili ostatak od lima i zeljea za sada nema se financija. dosta je specifican gumenjak jel rijetko koji ima zadnje kotace od 20 cola. vozi 6 metara mokre buke provjereno i naravno ima kocnicu...
plug fop-becaj 610-07 12"
imam jos spricu i ruljac za kukuruz i jos neke stvarcice ali nji cu stavit dok poslikam pozzzzzzzz
Tanjurace 24 diska Oltove
sijecica oltova za zob psenicu mis smo inace samo to sijali
sunce za sijeno
ovo smo kupili ove godine puz za zitarice duzine 6 metara motor sam stavio od mjesalice za beton
nemam bolju sliku ali ovo je mala ceza za drva za 2 metra drva dolje su daske tak da mi posluzi ii za travu
(imam sumu gjde je malo brdovito pa smo po 2 metra vukli na ravno drva )
most je od golfa dvojke
moj gumenjak duzine 4 metra i sirine 180 cm visina dasaka je oko 70 a stice su na metar sa njim prevozim ama bas sve drva zito sve sta mi treba.
podvozje smo napravili zeljezno jos bi sad na godinu napravili ostatak od lima i zeljea za sada nema se financija. dosta je specifican gumenjak jel rijetko koji ima zadnje kotace od 20 cola. vozi 6 metara mokre buke provjereno i naravno ima kocnicu...
plug fop-becaj 610-07 12"
imam jos spricu i ruljac za kukuruz i jos neke stvarcice ali nji cu stavit dok poslikam pozzzzzzzz