• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav iz Novog Marofa

N

Nkopjar

Guest
Malo oranja

Pošto je ščera bil topli dan meni vrag nije dal mira ajd se ja malo igrat s traktorekom ni pet ni šest ja del plug gore i starom preoral dvorišće

onak čist iz zabave

20111211085418.jpg

N

Nkopjar

Guest
je tak je astra je prodana, kupljen L200, to je buraz mijenjal, moja je crvena tigra i ovaj žuti TV, mislim ovo ja plačam a ono drugo vozim dok ima goriva :D:D:

N

Nkopjar

Guest
Sunčan dan

jučer bil sunčan dan, meni dosadno već od jedi pij jedi ..pij..pij, izvel ja tomeka malo u šetnju do kleti i malo po brijegu evo vam malo slikica s izleta, stali pri klijeti spili gemišt i dalje

kojot

Član
Tu od
31 Pro 2011
Poruka
78
još malo sitnica ako bude kome kaj zatrebalo,

po zanimanju sam elektromehaničar - klima -bijela tehnika -elektromotori el.strojevi
s ocem imam ima malu firmu za popravak elektromotora itd..,
a zaposlen sam na lokalnom radiu kao tehničar realizator

pa ak kome kaj zatreba može pitat, ja ću pomoći kolko naviše mogu:supz::supz:

dobro došao na forum.niš se ne boj bumo te trebali,dobrog je majstora uvijek dobro imati u blizini

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nisam odmah skužil, tek iz drugog čitanja mi upala parodija :rolfer: :rolfer:

jučer bil sunčan dan, meni dosadno već od jedi pij jedi ..pij..pij, izvel ja tomeka malo u šetnju do kleti i malo po brijegu evo vam malo slikica s izleta, stali pri klijeti spili gemišt i dalje

:supz:

bum i sam probal tak nekaj izvest, jer mi isto dost i pijače i klope, na traktor, pa u tršće na gemišt :rolfer:

aj živio 100 let!! :partyman:

N

Nkopjar

Guest
budem ga pozdravil, a zna kak se nebi zmislil :D:partyman:

N

Nkopjar

Guest
Čistio neki dan dvorište, pa spreparkiral vozila, i onda vidim da su složeni od najmanjeg do najvećeg

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

BAGERISTA

Guest
Malo me vrat razbolija,,,,,,,,,,,,,,dok gledam,,,,,ali slika,za 10+...........:supz::supz:

N

Nkopjar

Guest
a kaj sad moram kupit još jednog tomeka jer na ovom svojem nemrem dojti na red, mali moj se neda dole nemreš ga odlijepit od traktor tom-a, ,,, a neda bog da se ko približi tomeku odma krič nenene to dirati to tatovo to davidovo

2012-03-16 13.27.15.jpg

2012-03-16 13.27.19.jpg

2012-03-16 13.27.27.jpg

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
nemaš samo ti te brige:D
jedino imaš sreču kaj je tomek mali pa se klinac nemre razbit, a moj kad se počne verat na belorusa...:rolleyess:

N

Nkopjar

Guest
E tak sad svaki ima svojega

Tak sad vsaki ima svojega i idemo nekaj delat, samo moram još i njegvog registrirati

2012nova.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Stvarno sorry kaj su slike tak zakrenute neznam koji im je vrag

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh