• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav iz Velike Gorice

borna92v

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
647
Pozdrav svima. Zovem se Borna i dolazim iz okolice Velike Gorice. Imam 20 godina i bavim se ratarstvom i svinjogojstvom. Već duže vrijeme pratim teme i razmjene tema o poljoprivredi na poljoprivrenom forumu pa sam se odlucio registrirati radi razmjene korisnih savjeta. U obitelji se uvjek obrađivala zemlja pa sam i sam od malena odrastao uz zemlju, i poljoprivredne strojeve pa tako i sam radim i bavim se poljoprivredom. nadam se da ću se ugodno družiti sa drugim forumašima i forumašicama na forumu pa tako i mnogo toga saznati i naučiti iz iskustva drugih članova foruma. ;)
 
H

Hrvach

Guest
Pozdrav u V. Goricu, dobrodošao!! Jel si možda aktivan u kojoj udruzi za uzgoj malih životinja? Ja sam član DUZMŽ " Velika Gorica 2005"
 

Najnoviji postovi

Na vrh