• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Cvrleta

Cvrle

Novi član
Tu od
5 Tra 2011
Poruka
17
Da se malo predstavim... Zivim u malom mjestu u Zagorju.. Poljoprivredom se bavim iz hobija.. Nadam se da ću ovdje naći puno korisnih savjeta o traktorima. Imam traktor AGT 835 ali se nadam da ce jednog dana doma biti parkiran Antonio Carraro... :D Pozdrav svima

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Pozdrav , dobrodošao na forum :supz::gitarist:
Moželi koja slika AGT - a ;)

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav i dobrodoša.................:partyman::partyman:

lujo16

Član
Tu od
15 Velj 2011
Poruka
46
Pozdrav i dobro dosel na forum! Da li mozda govoris o onom Carraru kojega smo gledali u Gudovcu?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,676
Pozdrav i dobro došel cvrle. :partyman::gitarist::partyman:
Kak su se vani otprli posli, neke stvari mi na forumu pobegneju - tek sam danas primetil tvoje predstavljanje. :oops:
Nisam primetil da je stigel AC na mesto AGT-a, ali sam čul da je stigel noviji AGT s origigi kabinom. Daj koju slikicu.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Cvrla pozdrav!

Iz kojega si dijela zagorija, ja sam iz oklice Začretja?

Najnoviji postovi

Na vrh