• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od IMT555

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Pozdrav svim forumašima!!!

Zovem se Matija imam 15 godina i živim u Šćitarjevu, između Velike gorice i Zagreba, već neko vrijeme pišem po forumu i imam dosta pitanja, nažalost ne bavim se poljoprivredom, moji su se prije bavili dok se nisu rastali.

Ja želim jednog dana se počet bavit poljoprivredom da nastavim tradiciju svoje familije, možda ste vidli da sam objavil par slika, te slike su od jednog čovjeka koji se ovdje bavi poljoprivredom i ja s vremena na vrijeme malo radim kod njega i izučavam poljoprivredu.:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
 

Turopolec

Član
Tu od
31 Svi 2012
Poruka
413
Pozdrav!
Svaka cast na volji za poljoprivredu, ali bijezi cim dalje. Nema ti neke koristi od poljoprivrede bar za sad.
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša........:icon_pidu::icon_pidu:
 
Na vrh