• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od marijogjulic

marijogjulic

Aktivni član
Tu od
26 Lis 2013
Poruka
527
Pozdrav svima, do sad sam pratio ovaj forum, da sam, kako bi se reklo, samo gledao, a sad sam se odlučio pridružiti ostaloj ekipi. Znači imam 18 i pol godina, živim u Gaju (selo kraj Lipika), završio sam srednju školu Rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima. poljoprivredom se bavimo već dugo godina, ali ovako što bi se reklo samo za sebe, obrađujemo 6 jutara zemlje i nekih 3 i pol livada. Od životinja držimo ovce (12kom) i svinje.
Poljoprivredni strojevi me zanimaju od malih nogu, tata mi radi u Poljoprivredi Lipik, tako da sam stalno po traktorima i kombajnima. Evo to je ukratko to, ako vas nešto zanima slobodno pitajte!
Od strojeva posjedujem traktor Ursus C-335, i sve potrebne priključke.
:icon_super:
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša........:icon_pidu::icon_pidu:
 
Na vrh