da novoga sam uzeo ne raadi traktor tak strasno puno sad ima 1000sati a kupljen je u 7 mjesecu 2006 ili 2007 stvarno neznam tocno moral bi pogledat u prometnu. pa za sad sam super zadovoljan jedini kvar mi je bil pukla mi je neka zica od kompresora u zicu pa nije radio to smo sredili za pola sata. i u garanciji su mi dosli zamijeniti sami od sebe dva lajtunga rekli su da su dobili iz tvornice naredbu da zamijene lajtunge neka greska u materijalu i to je to pali vozi
ulje i filtere mjenjam jako cesto.
mjenjac pa to je neki power shift tak nekaj. uglavnom zeleni gumb je reduktor brze/spore a narandasti su medubrzine. jako dobra stvar.
znaci u bilo koji brzini kad se vozis imas i tu medubrzinu oznacene su na kontrolnoj tabli sa C i D i sam stisces gumbic i on to salta.nadam se da me kuzis makar nisam bas bogzna kaj objasnio
ulje i filtere mjenjam jako cesto.
mjenjac pa to je neki power shift tak nekaj. uglavnom zeleni gumb je reduktor brze/spore a narandasti su medubrzine. jako dobra stvar.
znaci u bilo koji brzini kad se vozis imas i tu medubrzinu oznacene su na kontrolnoj tabli sa C i D i sam stisces gumbic i on to salta.nadam se da me kuzis makar nisam bas bogzna kaj objasnio