More slika od vadilice ?
može kad ju poslikam nemam baš vremena...
More slika od vadilice ?
može kad ju poslikam nemam baš vremena...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
jel nektko zna kakva je ovo prikolica? nemam još papire a frajer mi je rekao da je farmer 6 tona?
po mojim saznanjima nova je oko 45-50 tis kuna pa sad ti sam procijeni koliko ta vrijedi i koliko možeš dobiti za nju jer zavisi kako je očuvana a ja mislim da je možeš cijeniti oko 2500-3500 tis eura jer zavisi da li je misliš bojati i sređivati
Pozdrav! Jel to kod vas bila jučer svadba? Išli smo na vikendicu i vidimo rijetki prizor na žumberku. Od kad imamo gore vikendicu, cca. 10 godina, ovo je prva ili druga svadba koju vidimo. Sve u svemu čestitam!!
Uff teško vama... Samo 5 dana, pa kaj niste mogli izdržati još ova 2 pa da zaokružite cijeli tjedan. Čak sam vam i goste vodio od krašića do doma. Taman izlazim iz dućana i pita neki čovjek jel znam kak doć do Medven drage, idu na svadbu. Reko samo zamnom. Ajde hvala bogu da je dobro prošlo, ipak je svadba samo jednom u životu
a jel onda i bilo 4 bračne noći ako se četri dana feštalo
hehehhe tomica je 4 dana su se po noći penezi brojili :supz: :supz: :supz: :supz::rolleyess: :rolleyess: :rolleyess:
Ajde onda kad već zovete drugi put kad idem gore kad vas vidim stat ću da probam tu vašu žumberačku "maksuziju " Mislim da smo čak pred par godina bili deda i ja kod vas kad smo kupovali puru za božić,al nisam siguran jel ste to bili vi ili susjed...