• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav od motikaner

motikaner

Novi član
Tu od
27 Ruj 2013
Poruka
6
Pozdrav svima sa ovog foruma.
Ja sam iz banja luke,naselje motike,imam 28 godina,ozenjen sam i imam troje djece.
Bavio sam se uzgojem japanskih prepelica ,pravljenjem kaveza za iste,kao i pravljenjem automatskih inkubatora za sve vrste jaja ,pa iz mladjih dana,labaratorijama za unutrasnji uzgoj povrca(nazalost zabranjenog povrca) i nikad vise, jer sam dobro opekao,i sad i u jogurt duvam.
Ljubav prema prema poljoprivredi gajim jako dugo mada je to sve bio hobi,pa sam odlucio poceti da se bavim plastenickom proizvodnjom jer prema tome gajim najvise ljubavi.
Nadam se da cu neke savjete naci na forumu,i ne sumnjam u to jer vidim da je ovo jedan od boljih foruma ako ne i najbolji.
Isto tako nadam se da cu i ja nekome pomoci i da cu podjeliti svoje znanje.
to bi bilo to ukratko,nadam se da nisam smorio svojom pricom,
samo sam probao biti iskren u svojoj zivotnoj prici.
pozdrav jos jednom svima sa foruma.
 
Na vrh