• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav od seljana

seljan

Član
Tu od
22 Svi 2012
Poruka
44
Evo da se i ja predstavim:
Zovu me Vjekoslav
Živim u Đurđevcu
Starci mi dali pred dvije godine nešt zamlje da si ju prodam,no ja malo razmislio i posadio 380 oraha.E sada da nebu pusto među redove prošle godine ja posadio grah niski i oduševio se ekstra profitom.Ove godine krenuo ozbiljnije s heljdom i još nekim biljčicama koje se rijetko sade.

Uglavnom totalni autcajder u poljodjeljstvu s dost jasnim vizijama ali bez nekog ogromnog strojnog parka, gospodarskih zgrada ili pak ogromnih poljoprivrednih površina.

Za sada obrađujem cca 10 jutara a pošto zemlje ima ,tendencija mi je da i širim ovisno kolko bu tržište i moja žena to dozvoljavali:axe::axe:

Na kraju jedan sam od rijetkih koje je poljodjeljsdvo oduševilo jer ima tolko mogućnosti i kreativnost se tako lako unovčava.
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrdoša......................:partyman: :partyman:

Sretno u daljnjem poslu,,,.....:drinkers:
 

seljan

Član
Tu od
22 Svi 2012
Poruka
44
Lijep pozdrav ovo si ljepo nakraju opisao

a hvala
a nisam još pao na nečem pa možda i početni zanos .Ali ono imao korova u grahu a špricao ga prije nicanja, ja malo bolje pogledam a kad ono preslice i naravno malo na internet i da 1 kg 7 kn a što ju nebi prodo

haha pa i korov se može prodavati
 

seljan

Član
Tu od
22 Svi 2012
Poruka
44
Lijepi pozdrav i dobrodošao na forum! Želim ti puno uspjeha u radu i sa ženom!:mrgreen:

hvala hvala ma dobra je ali počela mi malo kukati ovaj motikan joj nikako ne leži:rolleyess:
 
Na vrh