• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav od sokol2503

sokol2503

Član
Tu od
21 Srp 2010
Poruka
90
Zovem se Bojan, 23 god, živim u Bunjanima, mjesto pored Ivanić Grada, 50ak km od Zagreba

Već sam neko vrijeme član foruma, pa je došlo vrijeme i da se predstavim.
Uglavnom, obitelj i ja smo se prije bavili više poljoprivredom i životinjma, pa je jedno vrijeme to svedeno na nulu, i otkad je tata otišao u mirovinu, počeo je navlačiti sve više životinja.
Sad imam 50ak komada peradi, 5 zečeva (uskoro čekam prinove, hehe), stado od trenutno 12 ovaca (ali i tu dolazi janjad vrlo uskoro), sad imam i jednog odojka, hehe. Sve je to sitno, ali za moje potrebe dovoljno. Tati je to gušt. A moja je mehanizacija u pitanju.

Moja zanimacija su popravci, reparatura i izrada, pa skoro svačega. Od građevine do mehanike. Pa uz hrpu sitnog ručnog alata, tu su još i kosilice, trimeri, motorne pile...
Najveći pomagač do sad je bia Honda F620 sa Mio Standard prikolicom i nekoliko priključaka. Uz širenje gospodarstva i žicanje traktora za razne poslove, razmišljao sam i sam o kupnji jednog. I nedavno sam dobio priliku, koju sam i iskoristio.

Nabavio sam Holder ED2 iz 1959.g., diesel, 16 ks, sa prikolicom i nekoliko priključaka. Radi odlično i uskoro će doći na red mala reparatura i dodatna zaštita.

Toliko za sad...
 
F

filipkc

Guest
Re: pozdrav

dobro došao na forum i deni slike od tog traktora holdera
 
G

GROF

Guest
... lipi ti pozdrav i dobro nam došal!

., za svaku je pofalu kada mladi čovik oće delat?!., "izboljšavat" i popravljat već postojeću mašineriju i alate!!!

Bog!., sretno ti!., čitamo se ...
 

Najnoviji postovi

Na vrh