• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Torpeddo 4806

Torpeddo 4806

Novi član
Tu od
7 Velj 2013
Poruka
13
Evo imam 29 godina ne bavim se stocarstvom zaposlen sam nego eto odrzavamo zemlju djedovu i nesto nase da ne raste korov. ukratko eto to je to imamo negdje oko 18 jutara zemlje i tak sijemo psenicu uljenu repicu i kukuruz.
Traktor imamo Torpedo TD 4806 i od 2000 je kod nas kupljen je od jednog striceka koji je 91 otisao preko grane i 2000 se vration da rasproda imanje,imao je 600 sati ali sat nje radio tako da tko zna koliko ima a s njim se sluzio jedan susjed od doticnog striceka dok ga nije bilo u RH a o odrzavanju necu ni pricati jer je bio jako unisten ali jako povoljno smo ga kupili i renovirali-nemam slika nažalost. Imamo i jos Maloga IMT 539 iz 1986 to je djed kupio gancnovog i ima evo nekih 3800 sati i mali ide ko zmaj.

Sluze nas oba bez beda i eto to je toukratko i jos da napomenem da Torpedo radi dosta i u sumi jer radimo drva za svoje potrebe a i za prodaju i mogu rec da je za sumu Zelenko kao rodjen Jednoosovinka takozvana zipka ili ceza svatko ju drugacije zove i 5 metara pjevajuci vozi di god hoces nema beda naravno ako nije jako mokro ak je onda se manje trpa....heheheh.
 

feridkatkic

Novi član
Tu od
6 Ožu 2016
Poruka
2
ZDRAVO RAJA imam 29 god.bavim se stocarstvom.imam torpedo 48 od 2008 do sad je bio kao sat.al sad problem iskace iz druge i rikverca zamjeno zubcanike osovine lezajeve al problem se nastavlja..imal ko kakav savjet
 
Na vrh