• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav svim forumasima i srecna nova 2013

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
zdravo svima, ja sam vica i iz okoline sam sremske mitrovice selo radenkovic .elektro tehnicar sam ali pretezno radim mehaniku i limariju i malo poljoprivredom.svastar sam u zivotu hocu reci svim i svacim sam se bavio od zanata .nadam se da cu mojim iskustvom moci da pomognem a citajuci forum meni ste vec unapred dosta pomogli.
 
B

bosniahos

Guest
Dobro došal,što je sa onom ciganjskom malom Manđelos što se zove.Postoji li još to, jednom davno sam tamo zaluta motorom kad san iša u SM na motor susret.
 

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
zahvaljujem se na dobrodoslici ,a mandjelos selo je jos uvek tamo gde je i bilo.prolazio sam par puta tuda.ja sam u macvanskom delu a pripadamo sremu. savoris verovatno dobro zna kad ide u rumu najblize mu je tuda.
 

Najnoviji postovi

Na vrh