• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svim novim prijateljima od tashe

T

tasha0705

Guest
Dakle, lijep pozdrav, nadam se da ćemo se lijepo družiti, izmjenjivati iskustva.... Nisam poljoprivrednik ali sam apsolventica Agronomskog fakulteta u Osijeku, smjer stočarstvo, pa se nadam da ću na ovom forumu skupiti i dosta praktičnog znanja, kroz Vaše postove i Vaša iskustva. Mislim da se na mnogo više načina ovako bolje nauči, nego na fakultetu.
Nažalost, faks mi se oduuuužio, pa sad nastojim privesti i to čudo kraju.
Iz Vinkulje sam, inače
 

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Lijep pozdrav i dobrodošla samo nemoj nestati brzo sa foruma pošto si smjer stočarstvo mogla bi sa svojim savjetima puno pridonjeti pojedincima treba obrazovanih ljudi sa svojim savjetima...
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdravb i dobrodošla...................:partyman::partyman:,,,e vidim napad ženskog roda na forum,,ajd,,bar da koja ostane.8)
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav i dobro nam došla!., čitamo - pišemo se ...
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
podrav mladoj budučoj dip.ing.kako to da baš stočarstvo a kažu da cure bježe sa sela,ljepi ti pozdrav i nemoj da odustaneš od nas iako smo malo opičeni:rolleyess::rolleyess:
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,507
nemoj da odustaneš od nas iako smo malo opičeni:rolleyess::rolleyess:
malo je preblago rečeno....

pozdrav u vinkovce.....
 
T

tasha0705

Guest
hvala svima!
Što opičenije, to bolje! po tome bih se mogla dobro uklopiti.:scratch:partyman::heart:
 

Najnoviji postovi

Na vrh