K
kubik
Guest
Prijatelji moji, sad mi triba jedan drugi vid pomoći...pokušavam stavit nekoliko slika sa voćnjaka šta sam danas slika ali mi ne ide...pa ako može neki savjet kako Vi stavljate slike. Hvala
http://imageshack.us/
Otvori ovu stranicu,na komp stavi slike stisni BROWSE,otvori slike,UPLOLOAD NOW.
Kada učita slike (zelena kvačica)i pokažu se slike dvoklikni na sliku kada se pojavi idi na FORUM CODE prvo stisni ljevom tipkom da poplavi onda desnom COPY.
Nakon toga gdje u forumu želiš staviti slike stisni desni klik na mišu i PASTE i slika ti je vidljiva na forumu
Zahvaljujem, stvarno si svestran...hvala Bogu pa i u poljoprivredi imamo stručnjake sa IT iskustvom.
Ja sam za prvu ruku improvizirao pa sam svoje slike stavio na Facebook-buisness-profil pod imenom "Jabuke Markić", ako netko želi škicnuti, dok ne skužim Njokine fore i postavim slike na ovaj forum, dobro je doša kao i svaki komentar na te iste.
Ako hoćeš preuzet ću slike sa fejsa( našla sam Vaše jabuke) i postavit ovdje na forum,
bavim se web izradom tako da nema problema koji ne mogu riješiti (bar se nadam):lol:
Evo, slike sam postavila u kategoriji o Voćarstvu na temi "Jabuke"
:drinkers:
Pozdrav i dobro došao!
Sretno u novom radu i ostavenju sna, i da ti vočnjak čim bolje rodi.
Ako imaš kakvih problema oko snalaženja na forumu, nisu ti jasna uputa za slike ili sl. slobodno mi se javi se na privatnu poruku sve ću ti objasniti...