G
Goran81
Guest
Pozdrav ekipi od Gorana iz Velikog Trojstva koje je 10 km udaljeno od Bjelovara. Ovaj forum sam pronašao tražeći neke informacije o uzgoju ljekovitog bilja. Vidim da svi u predstavljanju govore o kojekakvoj poljoprivrednoj mehanizaciji koju posjeduju. S tim se baš i ne mogu pohvaliti, jer se nekom ozbiljnom poljoprivredom do sada nisam ni bavio. Jedina mehanizacija su mi trimer, motorna pila i samohodna kosilica s kojima u zadnje vrijeme zarađujem za život, jer sam već tri godine nezaposlen.
No pošto se takvim uslugama može zaraditi tek za puko životarenje, razmišljam o samostalnom radu kojim bi se ipak dalo zaraditi nešto više.
Prioritetne ideje što se tiče poljoprivredne proizvodnje su mi uzgoj ljekovitog bilja i flanaca povrća. Razmišljam i o izradi suvenira. Srećom imam neka poznanstva preko kojih sve to mogu dobro reklamirati i plasirati, no prije starta bilo čega treba mi mnogo znanja i informacija za koje vidim da ovdje mogu prikupiti na kvalitetan način.
Pozdrav svima, nadam se daljnjoj ugodnoj i korisnoj komunikaciji.
No pošto se takvim uslugama može zaraditi tek za puko životarenje, razmišljam o samostalnom radu kojim bi se ipak dalo zaraditi nešto više.
Prioritetne ideje što se tiče poljoprivredne proizvodnje su mi uzgoj ljekovitog bilja i flanaca povrća. Razmišljam i o izradi suvenira. Srećom imam neka poznanstva preko kojih sve to mogu dobro reklamirati i plasirati, no prije starta bilo čega treba mi mnogo znanja i informacija za koje vidim da ovdje mogu prikupiti na kvalitetan način.
Pozdrav svima, nadam se daljnjoj ugodnoj i korisnoj komunikaciji.