• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima od Gorana

G

Goran81

Guest
Pozdrav ekipi od Gorana iz Velikog Trojstva koje je 10 km udaljeno od Bjelovara. Ovaj forum sam pronašao tražeći neke informacije o uzgoju ljekovitog bilja. Vidim da svi u predstavljanju govore o kojekakvoj poljoprivrednoj mehanizaciji koju posjeduju. S tim se baš i ne mogu pohvaliti, jer se nekom ozbiljnom poljoprivredom do sada nisam ni bavio. Jedina mehanizacija su mi trimer, motorna pila i samohodna kosilica s kojima u zadnje vrijeme zarađujem za život, jer sam već tri godine nezaposlen.
No pošto se takvim uslugama može zaraditi tek za puko životarenje, razmišljam o samostalnom radu kojim bi se ipak dalo zaraditi nešto više.
Prioritetne ideje što se tiče poljoprivredne proizvodnje su mi uzgoj ljekovitog bilja i flanaca povrća. Razmišljam i o izradi suvenira. Srećom imam neka poznanstva preko kojih sve to mogu dobro reklamirati i plasirati, no prije starta bilo čega treba mi mnogo znanja i informacija za koje vidim da ovdje mogu prikupiti na kvalitetan način.
Pozdrav svima, nadam se daljnjoj ugodnoj i korisnoj komunikaciji.
:D
 

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Pozdrav , dobrodošao na forum , želim ti puno uspjeha u radu :supz:
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću i dobro nam došal, čitamo se, sretno TI sa poslićima!!!...
 
G

Goran81

Guest
Hvala prijatelju, spletom okolnosti baš sutra putujem na dva dana u BIH, u kojem mjestu živiš? :D
 
G

Goran81

Guest
Ljubaznog li članstva... hvala svima; i ja se tome nadam. ;) :D
 
Na vrh