• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima

Comi014

Novi član
Tu od
19 Stu 2008
Poruka
14
Pozdrav svima
Vec dugo sam clan ovog foruma,i gotovo sve teme i postove sam procitao,a nesto malo i pisao.Setih se da se nisam predstavio pa evo i to da uradim.
Zovem se Milutin,imam 29 godina,zivim u Zapadnoj Srbiji,tacnije u Valjevu, i po struci sam elektroinzenjer.Poljoprivredom se bavim kao dodatnom delatnoscu i to pretezno vocarstvom(malina,sljiva) i nesto malo povrtarstvom za svoje potrebe.
Od malih nogu volim poljoprivrednu mehanizaciju,posebno traktore. Poznajem solidno mehaniku i autoelektriku tako da sam odrzavam svoje masine, i masine nekih svojih prijatelja.
 

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
lijep pozdrav !
nadam se da ćeš i dalje ćitati ovaj najbolji poljoprivredni forum ali i više pisati i podjeliti svoje znanje svim korisnicima foruma:partyman::partyman:
 
B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav i dobrodoša,,,,,,,,,,službeno...:mrgreen::drinkers::drinkers:
 
Na vrh