• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima

matimar

Novi član
Tu od
29 Sij 2014
Poruka
27
Budući da sam novi na ovom forumu da se i ja predstavim. Ja sam Filip, živim u Sesvetama, i od nedavno pratim ovaj forum, nemam kuniće, ali sam u posljednje vrijeme počeo ozbiljno razmišljati o nabavi kunića onako za svoju dušu, jer se ne namjeravam baviti nekakvim velikim uzgojem barem za sada, pa čekam toplije vrijeme za izgradnju kunićnjaka i nabavi kunića, još jednom Pozdrav svima na forumu.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,394
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao matimar.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh