• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav

M

Marc21

Guest
Bok,

Ja sam Ivan iz Siska, nisam neki profić u ovome ali se laganom igram s vrtom a razmišljam o ozbiljnijem sađenu buća za ulje sljedeće godine. ove godine sam neki manji komadić posio za probu.

Drugi je razlog prijeave na forum nažalost loš. Otac koji se bavio poljoprivredom je obolio (operacija pluća) bogu hvala oporovak ide dosta dobro ali nažalost mora se odreći svih težih aktivnosti u što spadai poljoprivreda. Zamolio me da mu pokušam prodati traktor i priključke. jer sada od jeseni stoje i propadaju. Uskoro ću staviti fotke od svega i zamolio vas za procijenu.
Pozdrav i Hvala....

Ivan
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša...........:icon_pidu::icon_pidu:
 

Najnoviji postovi

Na vrh