• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav

G

gogodds

Guest
Pozdrav svima. Moje ime je Goran, 27 godina, dolazim iz Vinkovaca. Ne bavim se poljoprivredom, ali je moj posao usko vezan sa poljoprivrednicima tako da sam svakodnevno u kontaktu sa velikim brojem OPG-a i poljoprivrednih zadruga. Ako ste zainteresirani i ako admin odobri, otvorio bih posebnu temu gdje bi objasnio o čemu se radi, a vezano je za mehanizaciju.

To bi bilo to za početak. Nadam se ugodnom druženju na forumu.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,972
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok gogodds, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh