• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav

Ponko

Novi član
Tu od
7 Lip 2016
Poruka
3
Pozdrav ekipa, novi sam član foruma, ime mi je Matija, imam 23 godine i prošli tjedan sam kupio svoj prvi traktor, IMT 540, 1980. godište sa 3700 RS. Ukoliko netko ima savjete za održavanje ili eventualne nadogradnje traktora svi su dobrodošli, ja polako proučavam sve upute dostupne na ovome forumu. Traktor je kupljen prioritetno za šumu, imam iskustva u vožnji, ali znanje o održavanju traktora mi je minimalno (mehanika mi je za aute ok, pretpostavljam da ovo nije neka prevelika razlika). Inače, pratim Vas dosta dugo i stvarno sam naišao na odlične savjete pa mi je full drago da sada i ja mogu sudjelovati malo u raspravama :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Ponko, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,939

Dobro nam došao Ponko.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Pozdrav Ponko, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,676
Pozdravljen Ponko. Dobro došel i budi što aktivniji u diskusijama. :icon_pidu:

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508
Pozdrav i dobrodosao! Ponko! Cestitke na kupnji traktora, nek te dugo sluzi! :)

Najnoviji postovi

Na vrh