• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozzz

D

Dj1Cile

Guest
Pa da kazem ponesto, Zivim u Gradačcu, BiH, Studiram na masinskom fakultetu u Tuzli, Imam 30-tak duluma zemlje, Vocnjak sa sljivama, bar smo mi iz Gradacca po tome poznati :D, Volim prirodu tako da se bavim za moje potrebe koliko mogu i koliko stignem, ove godine sam napravio i jedan plastenik, nije puno velik al je taman za jednu kucu, isto tako volim i mehanizaciju, posjednujem jedan traktor imt 539 par prikljucaka i prikolicu, sa kojim rijetko sta radim odnosno par puta godisnje.
Volim kad nesto radim da to bude kako treba i da to ja uradim a ne da nekog placam osim kad za to postoji potreba ili kad nesto pravim da to napravim a ne da odem da kupim.Toliko od mene :eek::
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Dj1Cile.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh