• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Precijenjeni traktori i poljoprivredna oprema

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,543
Pa poantu cijele teme si sažeo u zadnjoj rečenici. Na tu kartu i šverceri igraju

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Pa poantu cijele teme si sažeo u zadnjoj rečenici. Na tu kartu i šverceri igraju
Znam, samo drugi su se dotakli ovoga što sam u gornjem dijelu posta napisao.

Lice picu prodaje, uvijek bilo i bit će, a da ima svakakvih preprodavača, Au.... Tu bi se dalo 3 dana pričati.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,543
Sve to stoji,al ak prodaješ krš,nek se vidi da je krš. Nek bude cijena ista ko nalickanom jer svatko ima pravo tražiti kolko oće za svoje. Da su slike bile realne ,valjda bi i ti koji kilometar prišparal

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Tako ja kad sam kupovao traktor prije skoro 2 godine , nadjem univerzal 533 , slike dobre. Nazvo ga pricao i odem 70 kilometara , kad sam vidio sranje reko jbg. Odvalio krov kabine , hauba zgužvana , gume haos a slike su kao nov traktor.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Što je najbolje Deda, ja sam s ljudima po pola sata pričao na telefon prije nego kažem da dolazim. Ukratko, nisam samo jedan stroj gledao, gledao sam malo više toga ;) zato je bilo toliko kilometara, manje više mi se svaki kilometar isplatio. 😇

SAmo bacite pogled i pogledajte kada su slike napravljene, kao na autima, tik nakon pranja, još na praonici, a strojevi obično slikani nakon kiše ili zalivanja vodom 😂😂

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Evo po meni savršenog kontrasta ovome gore. Riječi su suvišne, sve je jasno. Potpuno iskren oglas. Cijena je visoka, ali bez razgovora se ne može govoriti jel konačna.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Da je i u pol manja....
Sa ove slike vidim da fali dobar dio limarije.
Sjedalo nema.
Pola stakla na kabini fali.
Struja upitnik.
I kad to sve namečeš gore i još ga pofarbaš.... propast.
Jedino kaj znaš kaj imaš jer si sam sve radil.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Ako radiš sve sam..
Ima mnogih koji kupe traktor i onda za zamjenu ulja i filtera idu mehaničaru.. Il nemaju alata doma, il znanja il hrabrosti sami to riješit..
Njima je takav traktor/stroj čisti gubitak.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Kad bih ja pisao gdje idem, moj putopis bi se sastojao od broja ispijenih piva 😂😂

Ako želiš da te razveselim, mislim da ću opet put Popovače kroz koji dan. 😜 Samo, ne znam dali si spreman na druženje samnom... 😅🤣

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Neznam ti za prikolice,ako imaš neku za pogledat,mogu saznat možda o njoj nešto...
Ja se trujem samo kolom;)

Najnoviji postovi

Na vrh