samo čitam i gledam :!:
neke teme idu u isprazno jer su več prije razrađene, ali admini i moderatori ne rade svoj dio posla, a zbog baš toga slučaja je nastao raskol foruma.
zar nikome nije čudno kad se ja ne javljam više na teme i ne odgovaram :!:
ali 50 puta na istu stvar ne želim odogovarat :!:
teme postaju sve napovezanije, ili če to iči tako u nedogled ili če počet vodit forum oni koji kuže tematiku
nek mi netko nabroji nevezanih 3000 tema
nije stvar niti u tome, ja to mogu povezat, ali zamislite osobu koja nešto želi naučiti između svih ovih tema pa i ove koja je manje više reklamna, i onih koje se stvarno temelje na uspjehu na činjeničnim stvarima ne na teoriji, jer ja uvijek teoriju mogu pobit u prvoj rečenici, ali baš uvijek, jer govorim uzročno ne posljedično.
nek mi netko odgovori kako napravit temu o premiksima, i izreklamiraju se određene firme, a nema blage veze sa ishranom stoke
nek pljuje po meni ko hoče, ja isto koristim schaumann ali sam ja jedina budaletina na forumu koja če nekome pomoći bez da to unovči i da pomogne samo zato da bude ljudima bolje, kad god se ko sjeti ja se javim na mobić i na forumu i sve objasnim.
ali ovakve teme reklamiranja , izuzevši mene bogeca, su manje više diskutabilne, manje više proizvod reklamiranja određenih firmi bez pokrića u priči o kravama, al nek bude i tako al nemojte od tih jadnih krava radit budale
postoji tema o hranidbi krava, o uzgoju junica i sve druge marve, ali čemu reklamiranje firmi, ma nek bude i to, al če se večina ljudi zapitat i posvađat čemu to sve služi i zašto bogec više ne piše na forumu
pa pobogu ljudi nema kvalitetnog posta več mjesec dana, a ljudi žele nešto naučiti, nisu svi inžinjeri i magistri kao ja , neki stvarno neznaju jer su mladi, jer im nema ko pokazat, jer jednostavno im neide , pa dajte se malo uozbiljite.ovdje ima ljudi koji znaju koji hoče pomoć, ali teme idu u lošem smjeru
NISAM HTIO OTVARAT NOVU TEMU, ALI MJERODAVNI ČE UOČITI DA TOK IDE U KRIVOM SMJERU, kad se je sve raspadalo vukao sam kolko sam god mogao, svu volju sam usmjerio na to da nekom pomognem, al onak od srca da pomognem
ali nemojte da nakon mjesec dana kaj me nema nema niti jednog kvalitetnog posta niti u jednoj temi
šta se to događa :!: :!: :!: