• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prepelica

  • Temu pokrenuo Prepelica
  • Datum prvog posta
P

Prepelica

Guest
Uzgajam prepelice preko 20 godina. Uspio sam stvoriti neki brend, ući u robne kuće , svašta, ali sam stradao, pa sam nakon liječenja počeo ispočeka s manjim jatom prepelica i druge peradi koju držim vani na ispustima.
Sadim i sijem svašta, od starih sorti i domaćeg sjemena do egzotičnih i malo poznatih biljaka. Sve bez ikakvih otrova i uništavanja prirode. Pokušavam stvoriti imanje na kojem bi se učilo o prirodi i od prirode, kombiniralo divlje bilje s uzgajanim, držale životinje sa što više kruženja dobara unutar imanja (samoodrživost). Smatram da je pojljoprivreda i proizvodnja hrane temelj opstanka jedne ovako lijepe zemlje kao što je Hrvatska. Živjeli!:drink:
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Prepelica, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh