• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prerada bocne kose "Dubrave Gramip" na Vladimireca t25

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Sta mislite o preradi bocne kose na Vladimireca? Moze zadovoljiti moje potrebe,a i rotaciona mi je preskupa.

Послато са LG-H502 уз помоћ Тапатока

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Sve se može ako imaš vremena i volje gramipova su postolja ista samo različiti nosači na traktorima prilagodiš nosače i u akciju .

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Upravo tako razmisljam. Jos kontam onu pogonsku remenicu naci malo vecu zbog Vladimircevog kardana.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,170
Imao sam ja bočnu OLTovu namontiranu na vladimirca , prilično lako sam je prilagodio i solidno je to radilo ali nakon nabavke rotacione otišlo je u zaborav.
Radim dosta usluga košenja i nemože se bez rotacione mada ova strižna koju sam imao je sasvim ok za svoje potrebe , nalo se nekada napatiš ali završava posao.

I nema potrebe za većom remenicom , nemoj podcjenjivati njegov kardan.

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
E super,bitno je da moze fino raditi. Jesi preradio da podizes na polugama? Ja sam planirao cilindar pricvrstiti na kabinu i na grben kose,i samo brza spojka na kip cijev. Sta je pametnije?
Ma ima on prejak kardan,sam da ima jos malo vise obrtaja.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,170
Ne treba ti više obrtaja , sasvim je dovoljno.

Ja sam je ukomponovao tako da sam je podizao svojim zadnjim polugama , samo sam morao da skinem desnu polugu jer mi je smetala remenju i onda gore gdje je ona podizna ruka zakačim jedan lanac koji je podizao kosu.
Kabina ti je na gumama , kosa bi je mnogo teglila.

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Hvala Savo na informacijama

Najnoviji postovi

Na vrh