• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Presadnice batata 2023

Dillinger

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2015
Poruka
433
Obavijest o cijenama sadnog materijala batata za sezonu 2023.

AgroBatat Suhopolje je jedini licencirani proizvođač sadnog materijala batata u Republici Hrvatskoj.
SPECIJALIZIRANI SUBJEKT HR2235
EORI NUMBER97775325955

Zbog povećanja inputa u proizvodnji sadnog materijala do kraja 10.mjeseca 2022. ugovaramo proizvodnju za sadni materijal za 2023. godinu.

Sva ugovorena proizvodnja ostaje ista s dosadašnjim cijenama ovisno o količini i sorti cijena je od 0.15-0.30centi.

U sezoni prodaje svi koji nisu ugovorili proizvodnju sadnog materijala, cijena će se formitati po tržišnoj cijeni u vremenu isporuke.
Sve informacije i rezervacije na broj 091/309-1654 WhatsApp ili na email bojan@agrobatat.hr

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397
Sam da rečem - u stilu @Darijusa - na mene ne računaj.
Znaš onj vic - stavi gospođa oglas u novine da traži muškarca za ženidbu, uvjet je da ne pije, ne puši i da ima mercedes.
Pročita oglas Đura i zaputi se sa svojim biciklom na adresu, nalijan ko zemlja poslije kiše. Dama otvori vrata i pita ga šta treba. Pa javljam vam se na oglas u kojem tražite muža. Ova ga gleda svega šlampavoga, našvasanoga i pita ga - vi ne pijete? Ma pijem, pa vidiš da sam i sada našvasan. A ne pušite? Kak ne pušim kurim dvije kutije na dan, pa vidiš da mi je i sada cigareta v lampi. A imate dobar auto, mercedes ili slično? Ma kakav auto, govori Đura, pa kaj ne vidiš da sam došel z biciklinom, jedva sam ga dovukel do tebe na četvrti kat. Pa zašto ste onda došli, pita ga gospođa. Pa zato kaj ti rečem da na mene ne moraš računati.

Em sam mala, em si to malo presadnica - četerdesetak komada - napravim sama. :)
Prekjučer mi vrag nije dao mira pa sam jednu sadnicu naranđastog izvadila - najveća četiri gomolja su na pola debljine, ostalih šest su malecki još. Ne znam kako se u njih uplelo tri korijena crvenog koji je pokraj posađen, ti su duuuugački i sfrkani i debljine dvije kemijske olovke tek .Valjda bude to još nekaj poraslo do vađenja.

Ovo je jako of, nebu beda ak moderatura pobriše ako treba. :)

Dillinger

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2015
Poruka
433
Johabi ma to je za veće količine ne za male.Mali nisu problem, veliki su problem.

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397
Ma znam, ja sam s samo malo poigrala. :)

Veliki koji trebaju presadnice vjerojatno sada još ne razmišljaju o njima, prvo slijedi ovogodišnja berba i unovčenje iste.
Ti si renomirani proizvođač rasada i znaš kako to ide, dapače, mudro je podsjetiti klijentelu da će uskoro doći vrijeme i za planiranje sljedeće proizvodnje.

Želim ti uspješnu sljedeću godinu, i samo ti s vremena na vrijeme podsjeti svoje poslovne partnere da je vrijeme za planiranje i naruđbu.

Molim moderaturu da pobriše moje upise jer kvare i umanjuju vidljivost merituma teme.

Dillinger

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2015
Poruka
433
Ma nema potrebe za brisanjem.
E sada je pravo vrijeme za količine. Izvoz je riješen sada se čekaju naši da se smisle.
Najgore je u 5 mjesecu dok se netko javi i kaže ja bi htio 20.30.50.000 sadnica.
Nema posto se rade po narudžbi. Zato svi znaju na čemu su i to bi bilo to. 👌

Najnoviji postovi

Na vrh