• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijem TV programa,

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
@plus to ti je ono kaj sam rekao,kako uspiješ ispregovarati,ja imam Maxtv,flat inrernet i fixnu liniju + mob. na preplatu kod njih,sve mi spojili u Magentu1 i nešto mi povoljnije nego standardna ponuda. Baš ih budem pitao sljedeći puta za Maxtv to go

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Rekoh, imala žena na pretplatu uz neku tarifu za mob gratis par godina , a onda ukinuli i traže sad 25kn za Mtv to go,bez fiksnog.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To na mobu uz pretplatu za đabe sam imal i ja.
To je za mene bila teška glupost koju nisam koristil.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
U tome je caka,mi imamo fiksni za razliku od tebe
Imam fiksni Max Tv i imal sam ga preko mobitela par godina gratis, nakon toga mi ga ukinuli odnosno htjeli mi povećati pretplatu za 25 kn.
Iskreno od svih tih operatera ne znaš koji te više želi oderat.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
To na mobu uz pretplatu za đabe sam imal i ja.
To je za mene bila teška glupost koju nisam koristil.
Poštovani, ja ga nisam postavio na mob, nego na komp, a imam i veliki monitor, tako da je sve jednako kao i TV, a na raspolaganju je stotinjak programa.
Na zemaljskim antenama je ako se ne varam svega 14 HR kanala. Nama je to baš super, supruga gleda svoje, ja utakmice i volimo se, ne svađamo se radi daljinskog 🤓🤣

Najnoviji postovi

Na vrh