noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
Znači Renault Ares, sve je super radilo tada sam pod punim gasom i s ukljucenim prvim pogonom ako je to bitno, kojeg je redovito iskljucivao samo ja nisam skuzio bio jos, a ukljucen je bio jer lampica ne radi... uglavnom dovezem ja traktor tako kući, pun gas po cesti cca 40km i negdje na pola puta ja sam čuo taj zvuk, možda čak negdje kad sam jako prešao preko nekih rupa... znači proizvodi zvuk kao da puše nešto negdje i to jako (nema nikakvog kompresora traktor), inače ima hidraulični reverzer. I to se je malo utišalo kad sam motao volanom lijevo desno brzinski onako i kada sam stisnuo kvačilo i pustio ali samo na jedan trenutak, u jednom položaju kvačila i na kratko je to potpuno nestalo (samo kroz tu sekundu u položaju kvačila kada se počne otpuštati, znači kod potpuno stisnutog ništa ali kad se tada počne ga otpuštati samo se na pola sekunde to sve utihnulo), probao tada ugasiti i upaliti traktor ali nista, sve isto, puše ko lud, negdje ispod kabine. Ja to ugasim i odem spavati, ujutro upalim traktor ništa ne puše, idem djir i počelo je kasnije puhati ali manje, tada kad sam pojačao gas staje i još jedanput mi je puhalo (prhćalo) i taj put kada bi se bilo stisnulo kvačilo se je sve to pogasilo, al prhćalo je puno manje nego taj prvi put a malo više nego drugi.
Jel zna ko šta bi moglo biti?
Jel zna ko šta bi moglo biti?