• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa volanom ZETOR 6245

J

jokapz

Guest
tak je men majstor reko.... jer tebi cilindar sam pomaže skrenit nije da sam cilindar skreće.....
 
B

Bobo

Guest
jokapz kaže:
tak je men majstor reko.... jer tebi cilindar sam pomaže skrenit nije da sam cilindar skreće.....

Da. To je servo sistem...

Kod hidraulicnog volana cilindar direktno sudjeluje u skretanju, dok kod serva nije neophodan, jer postoji mehanicka komponenta i hidraulika je tu kao pomoc...
 
J

jokapz

Guest
aha e pa hvala majstore...
uglavnom pregledaj tu posudu i trebalo bi bit u redu tak je i meni bilo
 
B

bosna

Guest
Ulje sam provjeravao i uredu je, a ublazivac sam promjenio, kupio novi prije 7 dana.
Sto se tice spure i to sam mjerio i ista je sirina i unutar i vani.
 
J

jokapz

Guest
u sad neznam men je bio on u pitanju. negdje mora imat lufta sam neznam gdje. Neznam sad jel se on može ozračit ak si ga mjenj jel pun ulja ak ima zraka može opet on bit u pitanju....
 
B

bosna

Guest
I ja sam razmisljao o tome, ali nisam nigdje vidjeo da se moze ozraciti.
 
J

jokapz

Guest
probaj skinut crijevo što ide u posudicu i stisnit ga pa češ vidjet šta ide van ulje il zrak. onda stavi crijevo u ulje i razvuci ga da se napuni jedino tak jer koliko ja sad znam mislim da ima sam jedno crijevo....
 
D

Dani

Guest
Meni se "dogodila" trešnja volana pošto sam orao sa plugom malo podešenim ukrivo, tako da su kotači morali stajati podkoso - plug je vukao traktor u brazdu. Kako komad nije bio veliki, nije mi se dalo zafrkavati s podešavanjem, a i to mi je bio posljednji komad zemlje za tu godinu.

Nakon što je traktor dulje vrijeme (kroz zimu) odstajao, trešnja je prestala sama od sebe. :lol: Izliječio se. :D
Napominjem, 5011 bez serva.
 

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,302
on se sam odzračiva samo ga treba par puta okrenuti punog u lijevo i desno par puta i sam se odzrači. a ti svejedno provjeri u kučištu volana da nema lufta jer zetori očeju biti bolesni na to.


a što se tiče špura sad sam čitao literaturu od zetora s prednjom kotači im moraju ravno stajati čak milimetar prema van jer drukčije skida gume ako stoje unutra jer njem ne stoje 100% ravno prednji kotači nego malo ukoso pa moraju prema van stajati
 

kloki

Član
Tu od
10 Tra 2008
Poruka
140
najverovatnije je ovde problem vidi dali tu ima lufta.inace tresnja tockova je obicno samo zbog lufta



juce sam ovo poslao zasto ja post nestao??
 
B

bosna

Guest
Trenutno nisam kuci, za par dana cu stici pa cu provjeriti da li ima lufta u kucistu volana, i sva ostala moguca mjesta gdje bi se luft mogao javiti.


Neznam zasto je post nestao. :scratch
 
B

Bobo

Guest
Svakako pregledaj, jer lufta negdje MORA BITI. da nema lufta, ne bi se ni tockovi otimali i "lamatali"...

@kloki, ja nisam brisao nista, ne znam kud je post nestao :scratch
 
P

puknuti

Guest
bosna kaže:
Trenutno nisam kuci, za par dana cu stici pa cu provjeriti da li ima lufta u kucistu volana, i sva ostala moguca mjesta gdje bi se luft mogao javiti.
/quote]
Ako imaš servo kao na slici , luft glave volana ne igra nikakvu ulogu u tvojim problemima ..
Spona koja je spojena na glavu volana na drugoj strani je spojena na onaj servo cilindar ,tj. na razvodnik ...
I kada bi tu sponu maknuo trakror mora ici ravno i nema šanse da ga nešto skrene s puta ..
Edit
Hm..ustvari ne vidi se tocno na slici ,daj malo boje poslikaj servo cilindar
 
B

Bobo

Guest
Zbilja, kuciste volana nema veze, jer cilindar sprjecava udarce koji bi se prenjeli na kuciste... Sve iza cilindra je upitno, te sam nosac cilindra treba pregledati...

Digni prednji kraj u zrak i klimaj kotace, mozda ti je koji lezaj otisao... nikad ne znas.
 
P

puknuti

Guest
Hm..evo danas sam diskretno gurao nos ispod jednog takvog zetora ..
Ovaj sistem ima drugu stranu cilindra i drugu stranu gurajuce spone (ne vidi se na ovim slikama )spojeno na izlaz iz glave volana..
Kada kotaci "zatresu" vibracije se prenose preko spone na glavu volana ..(zato i odlazi) i cilindar u tom sliucaju cak i pomaže da rasturi glavu ..
Po meni je bolji sistem na starim univerzalima ..a na to sam ciljao u gornjem postu
 
B

bosna

Guest
Rijesio sam problem sa volanom. Problem je bio u crijevu koje ide od boce sa uljem do ublazivaca, nije bilo protoka ulja, posto je na izlazu iz boce bilo previse savijeno i nije moglo proticati ulje. Sada sam stavio novo crijevo i sve je ok.
Pozdrav.
 
J

jokapz

Guest
ajde neka vidiš da sam imo pravo da je nešta vezano za ublaživać.... pozdrav i pazi na Zeku
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
17,760
mislim da je problem ZUB VREMENA bez obzira na radne sate
Bogme je zub vremena.
Evo ima tome več skoro dvije godine :rolfer:
 

Najnoviji postovi

Na vrh