• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problemi u radu trimera

Digo

Novi član
Tu od
16 Lip 2014
Poruka
2
Imam trimer florabest (Einhell) i vidim da mi otraga curi crna čađava tekućina. Šta da radim, uredno točim mješavinu, odmjeravam priloženom kanticom, pazim na omjer goriva i ulja. Da li je stvar filtera zraka ili treba rasplinjač štelati ? Molim savjet. tnx

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ako je otraga, onda moguće da ti na poklopcu od radilice teče van ulje koje karike dole poberu, a u kombinaciji sa prašinom, travom..., izgleda ko da čađa van teče.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Provjeri sve sarafe jer se znaju otpustiti ko i aspuh,fergazer nije sigurno kriv.

Digo

Novi član
Tu od
16 Lip 2014
Poruka
2
možda najbolje da neki majstor pogleda jer ja jedino mogu dodatno uprskat stvar. Nema druge. U svakom slučaju hvala

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
U kom režimu je radio trimer? Ako duže radi na niskim obrtajima može se desiti da malo slini po auspuhu.

mali.alen

Član
Tu od
13 Kol 2012
Poruka
452
Imam isti takav i isto je slinio na auspuh i dimio dosta. Otkad sam podesio omjer zraka i goriva na karburatoru na onom malom vijku to se više ne dešava. Sad je suh ko barut. Mješavinu pravim 2 posto s Husqvarna uljem.

viper50

Član
Tu od
21 Tra 2013
Poruka
186
upravo sam u fazi kupovine novog trimera ,jer stari florabest iz lidla ne mogu upaliti.vjerojatno odnosno 99% bobina.ne vidim gdje kupiti odgovarajuću ,osim što sam našao na nekoj engleskoj stranici da je jednak einhell Einhell BG-BC 43 AS i da dio košta cca 25 funti plus poštarina ,tako d anije isplativo.nekakva ideja,prijedlog?

Najnoviji postovi

Na vrh