• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,771
Za koju mjeru si se natjecao? Konvencionalni ili ekološki? Koji si bio na inicijalnoj listi?

tale

Član
Tu od
13 Lip 2018
Poruka
90
Pozdrav ljudi. Tražili su me dopunu, ispravak, obrazloženje za 73.12. Dal je tko imao takvu situaciju i nakon koliko vremena ste dobili rješenje. Hvala Vam.
Meni su isto nesto trazili.
Konzultat im je sve pojasnio i nije trebalo novo rjesenje.

Jurkan

Novi član
Tu od
10 Lip 2024
Poruka
14
Konvencionalni, oko 450-500 mjesta sam bio. Čekam 2 mjeseca nakon nadopune, nije mi hitno, više sam znatiželjan. Poslao sam upit na mail gospodinu koji je tražio dopunu dal je sve u redu s dopunom. Budem još pričekao.

Raptor

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2018
Poruka
238
Jurkan, čim ste toliko čekali vjerojatno su vam smanjili bodove?
Meni konkretno isto, nisu priznali GPS navigaciju kao dodatnu opremu nego isključivo kao poljoprivredna mehanizacija. Uglavnom, s tim digitalizacijama se samo bacaju pare, a ljudi kupuju što im ne treba samo da bi imali bodove

Na vrh