• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Prskalica Demarol 400l

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
Nova, nekoristena, 12m nivelirajuce grane, fermo razvodnik, 2 rezervara, kupljena 1.6.2026, 1300e fix.

Prilozi

• 20260601_145816.jpg
    20260601_145816.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 23

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
Da autoakcija.. nije to sta hocu i nesvidja mi se a nis drugo na stanju nije bilo osim tog i onih velikih.

Zasto sam ju uzeo to sam i ja sam sebi pitanje postavio prije nego sam doso jucer kuci i danas cjeli dan..moment frustracije jednostavno pa daj sta das i na kraju zajeb.

Sve sta sam htio uzet ima na stanju al navodno sve placeno i u globalu nema nista a nalupo 300km vec ionak

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,326
Nije da pametujem, ali jednostavno to ti je u ljudskoj naravi, jednostavno " hir" poslije se " čovjek otrijezni" ali već je kasno kad uvidiš da to nije ono šta si tražio.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,389
Kupio sam ju i ja davno, isto takvu, isto u Auto akciji. Obavio sam jedno prskanje pšenice, cca 3 ha i nakon toga ju prodao. Nije to to. Sustav za nivelaciju grana je koma.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,871
Susjed ju ima, zadovoljan je i 5tu sezonu bez greske.
Ja sam isao ciljano po 400l s 3 rezervara, jedna je bila tamo i prodana kao., ljepse i masivnije izgleda, ima.sve sta i ova i samo je 100e skuplja od ovog prastarog modela sta sam ja uzeo.

Kakva je u radu neznam, imam korekciju za vikend, nadam se da me stara bude jos tolko posluzila

Najnoviji postovi

Na vrh