Nitko nije rekao da se kombajn ne isplati.
Da ovršiš svoje na vrijeme, pogodiš vlagu, ubereš koju kilu više, ako uspiješ kome uletjeti pa si vratiti uloženo za gorivo, ti si na konju.
Ali samo jedan kvar, sličan ovome gore te zna ujebat i vratiti nazad 10 koraka, plati drugog, plati popravak, budi siguran da je to dobro odrađeno...
Evo, ja nisam niti jedan dan krenuo prije 14 - 15h vršiti, nekad vrijeme, ali svaki dan novo iznenađenje i pizdarije, trenutno stanje je, da ne znam dali kombajn zapaliti sam ili sačekati da se sam zapali 😂 Sreća moja pa sam do sada sve sam mogao popraviti, da čekam majstora, mogao bi svirit ku*cu.
Ali, knjiga utisaka se piše. Kupnja polovnjaka je uvijek jebena, nešto je zakamuflirano, nešto je sfušareno, nešto je samo od sebe problem, ali to je prva godina, niti znaš stroj, niti kako je održavan.
Ja kada sam ovoga išao pogledati, izgledao je uredno, malo zapušteno, ali je djelovao kao dobar ubod, sad kada je došao pod opterećenje, ku*ca-bato, ima mana više nego ja, a to je već zabrinjavajuće 😂 Ali tješim se da još imam volje i snage stati tom svemu na kraj jednim dobrim i pravim remontom koji bude iskao dosta truda, vremena i ponajviše novca, jer je ovdje bilo kojekakvih zahvata i od vodoinstalatera kako mi se čini, ali ako se na kraju bude isplatilo, ništa nije uzaludno.
Ali znam i ljude koji su kupili kombajn za sebe, potjerali ih prvu sezonu, nakon par jutara prvi kvar, nisu vični mehanici, evo kombajn kod jednog već treću godinu stoji u dvorištu s obje adaptacije, ali netko drugi skida usjeve, nije to baš "Maro daj... malo bicikl da se peovozamo".