Lijevo sa regulator desno bez . Regulator rasta moxa .U kojoj fazi je najbolje prskat s tim regulatorom, za njega koliko sam procitao ne moraju biti visoke temperature kao za moddu
Lijevo sa regulator desno bez . Regulator rasta moxa .U kojoj fazi je najbolje prskat s tim regulatorom, za njega koliko sam procitao ne moraju biti visoke temperature kao za moddu
Koliko kilograma po hektaru si sijao SY Passion i Obiwan?Uvjeril sam se da za proteine nije tako, a HL definitivno skida tu nema šta.
Oko proteina se više ne želim ni mučit jer sam u zadnjih godina probao stvarno svega i svačega, znam da je uvijek 3. i 4. klasa moje i nemam brige, prinosi ne štekaju. Ove godine nisam davao predsjetveno ništa, a prihrane su bile prva 220 kg/ha 15-15-15 i Kan pola pola, pa 170 kg/ha Uree i onda još kasnije 80-90 kg/ha Kana. Sad ću i dalje nastaviti bez predsjetvenog, samo prihrane, zaštita od trave je uvijek i 2 zaštite od bolesti.
Ove godine kod mene 8,1 t/ha u prosjeku, ali svakako moram naglasiti da je debelo rasturio preko 9 t SY Passion, no imao sam ga malo za probu, dalje ide na jesen na više površine. Od ostalih Obiwan, Graindor i Anica. Sve je to bilo tu negdje, jedino sam malo zakazao u Anici u prvu zaštitu pa sam tek sa drugom uspio spasit zastavicu i prebacila je preko 7 t/ha tako da nije loše, ostale su cijelu vegetaciju bile zdrave.
20240623_140726
koji vlagomjer u pitanju?
270 kg/ha.Koliko kilograma po hektaru si sijao SY Passion i Obiwan?
Kramp vlagomjer.koji vlagomjer u pitanju?
Ak imaš pauka za rastresanje sijena, s njim razbacaj vekle slame i onda zatanjurajnemam malčer,mogu li slamu sa frezom da idem po površini usitniti,ili da je pokušam ovako zaorati bili išlo,jer kombajn nije usitnio slamu....
thx
Posljednjih 10 godina sigurno sijem BC sorte i mislim da nemožeš pogriješiti.Kako su vam se pokazale Bc Pšenice? U planu mi je sjetva Bc Anice pa me zanimaju vaša iskustva 👋