• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica 2024/2025

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,303
Posijali danas Os Brko u pokusu i Sofru na veći dio parcele.. Norma 150kg po rali. Nekih 3-3.5 rali.

Prilozi

• IMG_20241029_150217.jpg
    IMG_20241029_150217.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 50

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
866
Zanima me koliko bi kostala sjetva psenice sa sjetvenom kombinacijom po rali? Ako netko radi takvu uslugu. Znaci na orano u jednom prohodu RD i sijacica

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,890
Čekaš temp. za herbicid ?
TornadoForte ili nešto drugo.?

Pitanje za sve. Kakva su iskustva sa klortoluronom to jest sortom koja je osjetljiva na tu akt.tvar.?

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
697
Čekaš temp. za herbicid ?
TornadoForte ili nešto drugo.?

Pitanje za sve. Kakva su iskustva sa klortoluronom to jest sortom koja je osjetljiva na tu akt.tvar.?
Jesi i ti kolega oprskao pa pročitao da je tretirana sorta osjetljiva na tu aktivnu tvar??
To se meni dogodilo prošle godine...haha
Ništa strašno.. dobije točkice koje se izgube. Ali kada sam zvao nekoga stručnijeg, rekli su da može utjecati na busanje. Tj ne bude smanjeno.

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,890
Uzeo sam prije Tornada🙃, a posijao sam nešto Obiwana koji je kao osjetljiv.
Ti 'stručni' su mi odgovorili da je to samo prolazna fitotoksičnost i nebi trebala utjecati na ništa.
Svakak bum nešto Obiwana za probu oprskal s TornadoForte-om.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,377
Kolega je to odradio i kaže da nije na kraju bilo problema ili razlika sa prinosom u Obiwanu. Ja sam baš zbog toga probao Alister prije dvije godine i onda sam vidio neke razlike, svidio mi se pa sam i ostao na njemu.

Na vrh