Isto i kod mene, vrhovi malo bjelkasti, prskano i prihranjeno prije ovih kišurina. Vjerovatno uzrok herbicid i hladnije vrijeme ali konkurencija riješenaZašto pšenici bijele listovi?
Prskana je sa pallasom, vrhovi kreću bijelkati, tj pobijelili su
Bilo je dosta oborina, prihranjena jednom
Što učiniti?
Ides na 3 zastite?Tako sam si i sam razmišljao da bi tako bilo najbolje. Imam vremena ljepo je vrijeme nema kiše za par dana bude tretman fungicidom.
Da, herbicid, fungicid, prihrana preko lista budem vidio dal ureuu budem rastapo ili uzeo neki več gotovi pripravak. Odlučio sam ove godine dati joj sve koliko god mogu pa če se vidjet rezultati.Ides na 3 zastite?
Može se ali nisam nikad radio istovremeno. Da korov dobi gasa pa ga herbicid bolje šusne znam kaj ciljaš a i vremenski i financijski je isplativo.Jel bi bilo pametno uz zaštitu odmah ubaciti i prihranu preko lista?
Bacio dvije prihrane i ne popravlja se jedva malo, bolest hrđa čini mi se.Žuti vrhovi pšenice, šteta od mraza ili bolest već sad?
Toga se i bojim... Prskam za dan dva samo da se stabiliziraju temperature..Vjv Oboje, otkini list i okreni na sunce prema nebu i vidi ima li točkica
Provjeri al može se. Ja tako radim godinama, samo ako se radi o herbicidu pročitaj si jel se može mješat. Iako struka ne preporuča mješanja s herbicidom.Jel bi bilo pametno uz zaštitu odmah ubaciti i prihranu preko lista?