• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radić

gusta

Član
Tu od
27 Pro 2012
Poruka
235
Dali je tko sadio na kontinentu radić u ozbiljnijoj proizvodnji .Kakva su iskustva.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ako se odlučiš, samo original sjeme uzimaj. Je da je skupo, ali i sa njim možeš kiksnuti, a kamoli sa sortama za pet kuna vrećica. ja sam imala Bejov.
Zaštita od bolesti obavezno.
Nije to nikakva nauka, tempiraš si vrijeme berbe - ja sam imala jesenski, e, mislim da je osjetljiv na mraz, ne sjećam se više baš jer je to već dugo bilo.
Uglavnom, trudi se da glavice postignu težinu, jer inače nema financijskog efekta sa sadašnjim cijenama.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,840
skupo sjeme a tržište slabašno...
endivija je možda pametniji izbor...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
U pravu si - jedino ako ima siguran otkup..

Ne bi vjerovao, ja ne mogu sada salatu prodati - nekoliko glavica dnevno prođe.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,840
johabica, deni si snajpere na oči, pa buš vidila zakaj ju nećeju...morti je puna picajzli!!!:(nerd):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A nema. Ali ćemo zato leteću bijelu morati tamaniti u drugom plasteniku.

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Ne bi vjerovao, ja ne mogu sada salatu prodati - nekoliko glavica dnevno prođe.
Sa salatom je već nekoliko godina ista priča u ovo doba godine...povrat iz šoping centara završava na hladnjači,gdje se može kupiti za bagatelu na palete suha i neto roba (od 2,00-3,00kn/kg),koja se zatim čisti,namače i takva "friška" bez ičega hranjivog u sebi (jer je sve već odavno isparilo) prodaje na tržnicama po cijeni od 4,00-6,00kn/kg...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A ništa, budemo mi pričekli svojih pet minuta.
Ako nas voluharice ne zeznu.:icon_wink:

Najnoviji postovi

Na vrh