Hugong estick 200aKolege šta uzeti od Hobi aparata da može tjerat 3.25 elektrodu
Pisalo je i na plotu. Ja sam našel i aku škare od 12 kw na webu 🤣🤣🤣Kakva lemilica ili fen od 12kW????
Svi mi to znamo a koliko nas to provjerava? Uvijek smo u nekakvoj žurbi i ne očekuješ baš da će te netko na svakom koraku zeznuti. Sad kad je neka količina ljudi to pokupovala smo svi pametniji, nažalost prevare vire iza svakog čoška i treba sve tri put provjeriti. Mi koji smo skloni vjerovati u dobre namjere ljudi tu najviše stradamo.Imam vremena i volje pa cu napisati prvo hvala kolegi Lee za osvjezavanje teme; inace kad vidite stranicu napisanu pravnickim-fiskalskim jezikom ta se samo ev. cita. Nema veze kak imala lijepe farove, stozdenfere ili motor.Stranica ako ima jedan - dva tipfelera i to se provjerava (adresa, kontakt tel., a bogme i gugl zna pomoci - stisne se ime firme koja stoji iza stranice i pita se koliko je stara koliki su joj prometi kroz zadnje dvije godine itd., a to sve za par bivsih kuna se moze imati na mobitelu. U 3-4 gladjenja po ekranu za svaku firmu se to moze saznati.
Valjda nisam pre-pretipkal.....