• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,712
Jest uboden var. A još da ove ruke nije drndala motorka sa hiljade kubika.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,646
Jednostavnim rječnikom,prodaja muda pod bubrege ilitiga prevara. Ak te baš tiska 100 eura,napravi roštilj za ekipu. S tim kaj buš dobil ,ak to naručiš,varil siguno nebuš

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
31
Ovo kako je postavljeno na stranici je prevara. Presao sam sad na aliju je to obicno iznos kao polog dok ne dobijes komplet narucenu masinu koja kosta 5-6k$. Inace samo ta rucka kosta 500-700$ koliko sam uspio brzinski pogledati.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,646
Ovaj ti je samo 1500 w. Cijena,prava sitnica

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,646
Pa dela uopće Makita švasaparate🤔 . Nebi rekel da dela,osim ovih fejk🤣. Ja bi razmel da je naletel čistač kruga,ali gazda firme 🙉 :hahah:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,570
Laserske ne rade, ali stranica je bila baš prava za nasjesti na to. Da je barem glup čovjek ne bi rekao riječ, nego čovjek koji je izumio i napravio stotine uređaja i pogona i svašta. Ali naručio je iz fore jer nam treba nešto slično a nije se prije raspitao.

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
31
Imam vremena i volje pa cu napisati prvo hvala kolegi Lee za osvjezavanje teme; inace kad vidite stranicu napisanu pravnickim-fiskalskim jezikom ta se samo ev. cita. Nema veze kak imala lijepe farove, stozdenfere ili motor.Stranica ako ima jedan - dva tipfelera i to se provjerava (adresa, kontakt tel., a bogme i gugl zna pomoci - stisne se ime firme koja stoji iza stranice i pita se koliko je stara koliki su joj prometi kroz zadnje dvije godine itd., a to sve za par bivsih kuna se moze imati na mobitelu. U 3-4 gladjenja po ekranu za svaku firmu se to moze saznati.
Valjda nisam pre-pretipkal.....

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,712
Dok se naručuju laseri ja po starinski REL. 20250123_184052.jpg
Jest prevaziđeno ali je i provjereno. Kako MMA vare gus. Naravno postoji izbor elektordi. Od svih načina varenja, MMA ima veliku podršku u elektrodama za skoro sve zavara. 20250123_183034.jpg
Ovdje je nešto bilo zavareno, odradilo svoju namjenu, sad ovaj dif ide u neki drugi projekat.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,570
Imam vremena i volje pa cu napisati prvo hvala kolegi Lee za osvjezavanje teme; inace kad vidite stranicu napisanu pravnickim-fiskalskim jezikom ta se samo ev. cita. Nema veze kak imala lijepe farove, stozdenfere ili motor.Stranica ako ima jedan - dva tipfelera i to se provjerava (adresa, kontakt tel., a bogme i gugl zna pomoci - stisne se ime firme koja stoji iza stranice i pita se koliko je stara koliki su joj prometi kroz zadnje dvije godine itd., a to sve za par bivsih kuna se moze imati na mobitelu. U 3-4 gladjenja po ekranu za svaku firmu se to moze saznati.
Valjda nisam pre-pretipkal.....
Svi mi to znamo a koliko nas to provjerava? Uvijek smo u nekakvoj žurbi i ne očekuješ baš da će te netko na svakom koraku zeznuti. Sad kad je neka količina ljudi to pokupovala smo svi pametniji, nažalost prevare vire iza svakog čoška i treba sve tri put provjeriti. Mi koji smo skloni vjerovati u dobre namjere ljudi tu najviše stradamo.

Na vrh