• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

radni stroj-bugy

• Temu pokrenuo Drago21
  • Datum prvog posta

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
sta sam propustio :? bio sam na :partyman: :drinkers:

D

Drago21

Guest
petar kaže:
Znam za firmu u kojoj su prepravljali quadove u ''radne strojeve'' zbog kojekakvih oslobođavanja plaćanja, uvoza na firmu, bla, bla...
E sad, prepravljanje motokultivatora, hm, on je po meni loša osnova.

Ovo je kod nas dosta popularno, šasija warburg, motor dizel (obično vau vau), ostalo po potrebi, policija nezajebava.
Slika je s paragliding kupa na Zmajevcu, oni su vozili mušterije na brdo...

Vidi ne mora biti motokultivator, njega sam naveo kao primjer, vidio sam prije dosta godina kao sto sam spomenuo Srbi su dobili za radni stroj (samohodni banzek) zelene tablice na atestu, Navodno na atestu udare na sasiju broj na temelju kojega se taj stroj vodi u evidencijama i da dobije papire za sudjelovanje u prometu. Zakonski navodno nigdje ne pise da se tim strojem ne mozes voziti u "pokritom" stanju. Dakle tu je vec u pitanju igra rijeci jer pokrov moze biti: cerada lim, stakloplastika, drvo da ne nabrajam. Imam alata, strojeve, radionu i vremena pa sam mislio da nesto napravim.

D

Drago21

Guest
petar kaže:
Znam za firmu u kojoj su prepravljali quadove u ''radne strojeve'' zbog kojekakvih oslobođavanja plaćanja, uvoza na firmu, bla, bla...
E sad, prepravljanje motokultivatora, hm, on je po meni loša osnova.

Ovo je kod nas dosta popularno, šasija warburg, motor dizel (obično vau vau), ostalo po potrebi, policija nezajebava.
Slika je s paragliding kupa na Zmajevcu, oni su vozili mušterije na brdo...

Vidi ne mora biti motokultivator, njega sam naveo kao primjer, vidio sam prije dosta godina kao sto sam spomenuo Srbi su dobili za radni stroj (samohodni banzek) zelene tablice na atestu, Navodno na atestu udare na sasiju broj na temelju kojega se taj stroj vodi u evidencijama i da dobije papire za sudjelovanje u prometu. Zakonski navodno nigdje ne pise da se tim strojem ne mozes voziti u "pokritom" stanju. Dakle tu je vec u pitanju igra rijeci jer pokrov moze biti: cerada lim, stakloplastika, drvo da ne nabrajam. Imam alata, strojeve, radionu i vremena pa sam mislio da nesto napravim.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tako je to na istoku ..a ti bi se sukladno godinama trebao tako i ponašati .
Ili napravi to pošteno prema zakonu ili ostavi ludorije za dijecu .
Koji bi policajac dozvolio da ga je*eš na cesti i kad te ne zaustavi da te ne odvede na tehnicki ako posumlja da si nešto preuredio poslje registracije .
Auto je tehnicki neispravan i može te izbaciti iz prometa samo ako nemaš orginal branik .
Mislim ja ne znam rupe u zakonu tak da sam vjerojatno ovdje završo

Najnoviji postovi

Na vrh