• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reduktor tocka Zmaj 133

pallermo

Novi član
Tu od
6 Lis 2023
Poruka
9
Pozdrav svima,
Imam jedno pitanje a mozda neko ima reduktor pa da mi odgovori na pitanje posto odgovor ne mogu da nadjem nigde.
Da li neko zna koji je odnos reduktora tocka za zmaj 133? Takodje, da li je smer okretanja na ulazu isti kao i na izlazu? trebao bi mi reduktor koji ima isti smer okretanja na ulazu i na izlazu (3 zupcanika).
Planiram upotrebu ovog reduktora za neku preradu ali ne znam ove podatke pa ako neko mozda zna ili ima isti pa da mi proveri. Hvala

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,954
Neznam konkretno za taj, ali slični reduktori od kombajna, zetora, ursusa, fiat... se oko 5:1. Zavisno od snage motora, tipa kombajna ili traktora i veličine točka mogu biti male razlike. Na traktorima su jedan par ili drugi smjer. Kod kombajna i nekih konbinovanih radnih mašina je višeparni reduktor sa istim smjerom. Postoje konbajni koji imaju i jedan par ili kao u zetor, ursus, fiat... ovo je najčešće a može i drugaćije.

Najnoviji postovi

Na vrh