vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
A glej, šteta ako nije podmazan da ga ne podmažeš sad kad ga puno koristiš
Taj ti je za dvocjevno kočenje (crveni i žuti vod).savoris kaže:dokopao sam se regulatora sile kocenja ali od kamiona , planiram ga staviti na veliku prikolicu ali imam jedan problem
na njega idu 4 prikljucka :shock: sa kamiona su isla 2 crijeva prema njemu , sta je ono drugo crijevo tj. koja je njegova funkcija :scratch
i dali bi mogao taj regulator da se primijeni u ovome traktorskom sistemu ?
Dakle, problem je u ovome cudu:
Kad smo kupovali prikolicu, ustekam zrak, oltvorim ventil, sve se napuni na 4.5bar-a i ne mrda, kocnice rade super, milina. u zetvi osjetim da kad ugasim traktor, ona polako ispusta zrak i da se prikolica sama koci. Raspitam se malo okolo i kazu mi da je to normalno, i kad se traktor upali, da ce se tlak dici i da nista ne brinem. Kocnice i dalje rade besprijekorno, samo zrak "curi"...
Sve je bilo ok, dok nedavno nisam isao s prikolicom u transport, i zrak iz ventila dosta curi, sto veci gas na traktoru, to zrak vise curi van na ovo sito dolje:
Sad mene brine, jal to zbilja normalno, al kako mi kazu da sav visak zraka treba traktor izbaciti na "kihavac" a na prikolica kao sto je slucaj kod mene. Kocnice i dalje rade super, samo zrak sisti jako puno van. Da ju vozim na reklamaciju moglo bi biti: "kocnice rade normalno, vozi ju kuci"...
Jel postoji kakva caka, da to sam popravim, ili je to zbilja normalno u sto, iskreno, sumnjam?
Ne pomaže ni sveta vodica ..neke brtve tj. O-ringe budeš našao zamjenske . ali neke brtve su specijalne i jedino ako ima servisni koplet ima šanse da to središ .?? šta bi to trebalo značiti?
Ne pomaže ni sveta vodica ..neke brtve tj. O-ringe budeš našao zamjenske . ali neke brtve su specijalne i jedino ako ima servisni koplet ima šanse da to središ .
Ako ga sretneš javi mi i ja trebam nekoliko garnitura .
Dobra ideja .hočeš reći da vjerojatno budem morao cijeli regulator uzeti novi?
Dobra ideja .
Ajde kad si več u tome iskopaj kakvi regulator ima majevica ( to je prikolica sive boje ??)
Bum potražil slike po hdd )ako bude sreče) da vidiš kako izgleda .
Mislim da je to neka njihova costum izvedba :zubo: