• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Renault 85.14

Fritz1

Novi član
Tu od
11 Lip 2018
Poruka
5
Pozdrav, od skoro cu postat vlasnik navedenog traktora, sad je zakaparen i ceka se dovoz. Traktor se cini redovno odrzavan i ja zelim tako nastaviti jedino je problem sto nemogu naci tehnicku dokumentaciju, uputstva za rukovanje i odrzavanje. Pronasao sam za stotinjak kuna ali je na francuskom pa molim ako netko ima eng/hrv slucajno ili zna gdje nabaviti da javi da mogu korektno odrzavati sve jer se prvi puta susrecem sa takvim traktorom.
 

Fritz1

Novi član
Tu od
11 Lip 2018
Poruka
5
Neznam za sto sluzi rucica ispod sjedala, klizna rucica, izvlaci se unutra i van i nema "zub" gdje bi uskocila, od nje ide poluga na poklopac mjenjaca/zadnjeg diferencijala, i rucica ispod rucnog gasa, izmedu vozaca i rucnog gasa, ispod ima hidraulicni ventil i osjeti se da natlaci ulje samo neznam cemu sluzi, poluga isto nema "zub" nego je na feder, kad se povuce dolje sama se vrati gore u neutral.
 

Fritz1

Novi član
Tu od
11 Lip 2018
Poruka
5
Kupio sam manual pa ako je netko zainteresiran moze se javit u poruku da razmjenimo za neku manju naknadu ,po dogovoru
 
Na vrh